Olen kyllä maailman onnettomin blogin pitäjä, mutta puolustuksekseni voin mainita, että jokseenkin paljon hulinaa on ollut.

Nyt on vielä "käsissä" neljä pilkkupentua, jotka täyttävät ylihuomenna neljäkuukautta. Pennut ovat nyt saaneet siis vahvistusrokotuksensakin ja samalla eläinlääkäri reissulla steriloitiin pentujen äiti-koira; GouGou (Daluki Mollycoddle), sillä eiköhän tuo 15 pentua ole jo riittävä jälkeläismäärä, ja se helpottaa minun arkeani niiiin kovin paljon - onhan mulla myös kaksi urosta, joten juoksuajat ovat olleet aika kamalaa aikaa. Ja kerran kun eläinlääkäriin lähdettiin, niin hoidettiin samalla myös Aslanin (BajkaGou's Aslan) lonkka- ja kyynärkuvaukset pois päiväjärjestyksestä, ja ne lähtivät kennelliittoon lausuttavaksi arviolla A/A ja 0/0, eli suomeksi sanottuna terveenä kuin pukki.

Kaikenlaista aktiviteettia olen kasvaville lapsosille koittanut tarjota, etteivät vallan mökkihöperöiksi tule. Käytiin tässä joku aika sitten jälkeäkin treenaamassa ja pienen videokoosteen tein siitä (mukana myös sijoituskodissaan elelevä Ani (BajkaGou's Black Or White) ja Aslan)

Ja nyt on Bobby (BajkaGou's Bobby Brown) ollut pari päivää Lohjalla hoidossa kummastelemassa maailman menoa ja saamassa uusia kokemuksia. Perjantaina pitäisi se noutaa takaisin kotiin, ainakin viikonlopun ajaksi.

Ice (BajkaGou's Black Ice) taas meni eilen Helsinkiin kummastelemaan elämää kultaisennoutajan, labradorinnoutajan ja kissan seurassa. Kummastakin hoitopaikasta saamani palautteen mukaan kaikki on mennyt hyvin ja pennut ovat olleet (ainakin jokseenkin) kiltisti.

Samalla, kun eilen vietiin Ice hoitopaikkaansa, käytiin Stonen (BajkaGou's Brownstone) ja Diamondin (BajkaGou's Black Diamond) kanssa ystäväni luona Vantaalla kylässä leikkimässä hänen lastensa kanssa. Ja voe taivas, millainen meno oli!

Koitan taas vähän pienemmällä viiveellä päivitellä tapahtumiamme..